Hva betyr Emoji ved siden av et navn i Snapchat?

Emojiene du ser ved siden av vennenes brukernavn i Snapchat er symboler som indikerer hva slags forhold du har til disse brukerne. Noen emojier, som bursdagskaken, har en selvforklarende betydning. I andre tilfeller kan du ha problemer med å dekode disse symbolene.

Hva betyr Emoji ved siden av et navn i Snapchat?

Flere Snapchat-venn-emojier er i bruk for tiden, og de er enormt populære i Snapchat-fellesskapet. Det er betingelser for å motta bestemte emojier, og de fleste er relatert til snaps (multimediemeldinger som bilder, videoer og animerte GIF-er). La oss snakke om hva de alle representerer.

Snapchat Friend Emoji Betydninger

1. Gullhjerte-emoji

Gullhjerte-emoji

Gullhjerte-emojien står ved siden av en venn du har sendt flest snaps for. Men den vennen må også sende flest multimediemeldinger til deg for å få et gullhjerte på listen din. Enten har dere begge dette hjertet, eller så har ingen av dere.

Snapchat gjenkjenner din gylne bestevenn basert på frekvensen av interaksjonene dine. Denne bestemmelsen betyr at du må jobbe hardt for å beholde gullhjertestatusen din, siden emojien forsvinner hvis noen sender deg flere snaps enn gullvennen din. Hvis du sender flest multimediemeldinger til en bruker mens en annen venn sender flest snaps til deg, vil du ikke se et gullhjerte ved noen av brukernavnene.

2. Red Heart Emoji

Les Heart Emoji

Hvis du og en venn fortsetter en gullhjertestrek i to uker, blir hjertet rødt. Denne handlingen betyr at du har utvekslet flest snaps med en person i to uker i strekk.

Nå kan du fortsette å fortsette og vente på neste emoji-bytte.

3. To rosa hjerter Emoji

To rosa hjerter Emoji

Den rosa hjerte-emojien er en indikator på et langvarig vennskap på Snapchat. Når du utveksler flest snaps med en bruker i to måneder i strekk, vil dere begge motta denne emojien. Så lenge du fortsetter det, vil emojien forbli.

Men det er alltid en sjanse for at noen andre vil sende deg flere snaps. Hvis du og din beste venn bryr seg om symbolet, må dere fortsette å utveksle multimediemeldinger ofte.

4. Grimase-emoji

Grimase-emoji

Denne emojien representerer at du og en bestemt bruker samhandler med den samme personen ofte. På en måte er en bruker med denne emojien ved siden av navnet din "rival", da de kan ta bort hjerte-emojien fra din Snapchat-bestevenn.

5. Solbriller Emoji

Solbriller Emoji

Solbriller-emoji betyr at du og en bestemt bruker deler en "nær venn", men ikke en bestevenn. En nær venn er en som interagerer mye med deg, men ikke nok til å være en bestevenn.

6. Baby Face Emoji

Baby Face Emoji

Denne søte emojien representerer en ny venn på listen din. Dette scenariet betyr at Snapchat-forholdet ditt fortsatt er i babyfasen. Hvis du legger til mange nye venner, ser du sannsynligvis dette symbolet mye.

7. Smirk Emoji

Smirk Emoji

Smirk-emojien representerer en bruker du ikke samhandler mest med, men de samhandler mest med deg. På en måte er du deres beste venn, men de er ikke dine. Hvis du vil at denne brukeren skal bli din beste venn, bør du "oppgradere" snapspillet ditt.

8. Smil-emoji

smil Emoji

Alle dine gode venner på plattformen vil ha en smile-emoji ved siden av navnene deres. Denne emojien hviler ved siden av de du samhandler mye med. Du sender dem hyppige snaps, og de sender mange multimediemeldinger tilbake. Siden bare én venn er verdig en hjerte-emoji, må alle de andre nøye seg med et smil.

9. Sparkle Emoji

Sparkle Emoji

Når du deler en gruppesamtale med en venn fra listen, ser du en gnistrende emoji ved siden av navnet.

10. Bursdagskake Emoji

Emoji for bursdagskake

Hvis du ser en bursdagskake ved siden av et brukernavn, betyr det at i dag er den personens bursdag. Du kan ikke påvirke denne emojien, og den vil forsvinne innen en dag. Hvis det er noen som står deg nær, bør du vurdere å sende dem en snap for å feire anledningen.

11. Fire Emoji

Fire Emoji

Brann-emojien indikerer at du og en bruker for øyeblikket er på en Snapstreak. Denne statusen betyr at du har byttet snaps i to eller flere påfølgende dager. Et tall vil vises ved siden av brann-emojien, som viser antall dager Snapstreaken har vært.

Hvis du ikke bytter snaps i løpet av 24 timer, forsvinner emojien, og du starter fra bunnen av.

12. Timeglass Emoji

Timeglass Emoji

Når du ser en timeglass-emoji ved siden av et brukernavn, advarer du om at Snapstreaken din nærmer seg slutten. For å fortsette rekken, bør du bytte snaps så snart som mulig.

13. 100 Emoji

100 Emoji

De 100 emojiene betyr at du klarte å opprettholde en Snapstreak med en bruker i hundre dager. Det er en stor dag for Snapchat-forholdet ditt med den brukeren. Dagen etter forsvinner emojien, og den vanlige Snapstreak-nedtellingen fortsetter.